MPVAGT Tyve, der ikke kender til frygt, har aldrig haft en uddannet vagthund i hælene.


 
Frygter du at din virksomhed bliver udsat for tyveriforsøg? Vil du gerne være på forkant med situationen, og undgå uvedkommendes indtrængen? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er en hundevagt måske den mest optimale løsning for dig og din virksomhed. Her hos MPVAGT plejer vi at sige, at tyve der ikke kender til frygt, aldrig har haft en uddannet vagthund i hælene.
 
Vi tilbyder hos MPVAGT alle typer hundevagt, der effektivt vil fungere som din sikkerhed imod uvedkommende. Grundet vores højtudannede vægtere og hunde, kan vi garanterer at der ikke sker noget mistænkeligt, efter vores hundefører har ronderet jeres område med hunden. En hundevagt er den nemmeste, og i mange tilfælde mest effektive, måde at skræmme tyve af vejen på.
 
Veluddannede vægtere og hunde
 
Hos MPVAGT er vi meget opmærksomme på kvaliteten af både hundefører og hund, således der ikke bliver foretaget naive eller dumme beslutninger i pressede situationer. Derfor benytter vi udelukkende uddannede vagthunde, som alle har gennemgået brugshundetræning. Herudover testes både vægter og hund jævnligt, således vi er sikre på at kvaliteten af arbejdet bliver opretholdt.
 
I denne sammenhæng er det naturligvis også vigtigt at slå fast, at ingen af vores vægtere benytter hunden som magtmiddel. I samme ombæring, kan vi også tilføje at ingen af vore trænede, trimmede og afrettede hunde, nogensinde har handlet på eget initiativ.
 
MPVAGTs hundevagt er dog udelukkende baseret på fagfolk, som selvfølgelig ikke er bange for at bruge de midler der står til rådighed. Det er meget sjældent at hunden for alvor bliver taget i brug, selvom der er tale om en hundevagt, men når uheldet for en gangs skyld er ude, kan vi forsikrer dig om, at hunden ikke er et øjeblik i tvivl om, hvad dens opgave er. 
 
Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores hundevagt.

Du kan kontakte MPVAGT ved at sende en e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til telefon +45 3070 1999. Du kan også anvende formularen herunder til a sende os en besked.

logo-a
MPVAGT
Mosevej 44
DK-6000 Kolding

 

Dine øjne døgnet rundt      Vore øjne i natten værner mod ild, vand og uvedkommende.

MPVAGT er dine øjne i natten, og dermed også din sikkerhed når du selv er gået til ro. Vi er din helt optimale løsning, hvis du er træt af at leve i uvished, og gerne vil have din virksomheds værdier observeret af professionelle. Et vagtfirma som vores kan hjælpe dig imod mange uønskede ting, men primært vand, ild og uvedkommende. Her vil de fleste nok mene at risikoen for alvorlige vand og ild tilfælde er forsvindende lille, men vores erfaring siger at ulykker opstår, og det gør de år efter år. Det kan være katastrofalt for virksomheden, hvis der pludselig indtræffer sådanne ulykker, da det er en dyr og langsommelig proces at komme tilbage på rette fode.
 
Konsekvenser ved vand og ildskader
 
Et vagtfirma som vores er uden tvivl den bedste mulighed, hvis du har stor interesse i at undgå de katastrofale konsekvenser som blandt andet vand- og ildskader kan have på din arbejdsplads. Selvom forsikringen formentlig gerne vil refundere beløbene, mister du meget kraft lige i perioden efter, eftersom du måske må køre med 50- eller 25% kraft. Dette koster markedsandele, og kunne altså være undgået ved at have en aftale med et vagtfirma, som holder et øje med dine værdier i løbet af natten.
 
Ronderingsaftale med vagtfirma
 
Via en aftale med MPVAGT, kan du forvandle din usikkerhed til sikkerhed. Vi er et meget erfarent og professionelt vagtfirma, og ved derfor også hvordan vi passer på dine ting. Ved at indgå en ronderingsaftale med os er du garanteret en fast, og ikke mindst tilbagevendende opsynsmand. Virksomheden bliver af vores sikkerhedsvagt gennemgået fra A-Z, således der ikke opstår nogle løse ender eller andre problemer. Derfor udfærdiger denne også en rapport, hvori det fremgår hvilke observationer han har gjort sig på stedet.
Vores vagtfirma er din sikkerhed imod vand, ild og uvedkommende.

...